Dublörüne Birebir Benzeyen 9 Ünlü Oyuncu

Dublörüne Birebir Benzeyen 9 Ünlü Oyuncu

Bazen başrol oyuncusu müsait olmadığında, bazense zorlu aksiyon sahneleri için dublör kullanılır. Dublörler, ana karakterlere göre geri planda kalsa da aslında filmin gizli kahramanlarıdır. Özellikle aksiyon filmlerinde zorlu parkurların ardında hep bir dublör görmek mümkün. Peki hiç dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendisine benzeyen dublörlerini merak ettiniz mi ? Öyleyse merakınızı giderecek bu listemiz tam size göre.

1. Brad Pitt

Hollywood’un gelmiş geçmiş en karizmatik aktörlerinden biri olan Brad Pitt, geçtiğimiz yıllarda gösterime giren ”Dünya Savaşı Z” isimli gişe rekoru kıran filmde tıpatıp kendine benzeyen bir dublör kullanmıştı.
brad-pitt-dublor

2. Emilia Clarke

Dünya çapında yayınlanan ”Taht Oyunları” adlı dizide canlandırdığI Khaleesi karakteriyle bir anda tanınmayı başaran Emilia Clarke, en az kendisi kadar güzel bir dublör ile çalışıyor.
emilia-clarke-dubloru

3. Johnny Depp

Amerika’nın en çok kazanan aktörlerinden biri olan Johnny Depp, sadece Karayip Korsanlar filminde çekilen bazı aksiyon sahneleri için dublör kullanmıştı.

johnny-depp-dublor

4. Andrew Garfield

Filme en az Andrew Garfield kadar bu dublör arkadaşında katkısı olduğunu söyleyebiliriz. Çekilen aksiyon dolu sahnelerin bir çoğunda Andrew’in dublörü yer alıyordu.

andrew-garfield-dublor

5. Natalie Portman

2010 yılında gösterime giren ”Kuğu” filmiyle büyük başarı yakalayan Natalie Portman, zorlu bale sahneleri için dansçı bir dublör kullandı.

natalie-portman-dublor

6. Kate Winslet

Titanik’in dünya güzeli kızını hatırladınız mı ? Güzel oyuncu, filmdeki bazı sahneler için dublöründen faydalandı.

kate-winslet-nereli

7. Liam Neeson

Aksiyon filmlerinden gözde ismi olan Liam Neeson, gerçek hayatta da dublörü ile yakın arkadaş olarak biliniyor.

liam-neeson-nereli

8. Chris Hemsworth

Thor filminde ikizi kadar kendine benzeyen bir dublör kullanan Chris Hemsworth’u ayırt etmek biraz zor.

chris-hemsworth-dublor

9. Dwayne Johnson

Akrep Kral filmiyle hafızalara kazınan Dwayne Johnson, birçok filminde özellikle vücut yapısının birebir benzediği dublöründen yararlandı.

dwayne-johnson-dublor