Ebeveynlerine Fazlasıyla Benzeyen 11 Ünlü Ebeveyn ve Çocuğu

Ebeveynlerine Fazlasıyla Benzeyen 11 Ünlü Ebeveyn ve Çocuğu

Ünlülerin çocuk haberleri daha hızlı yayılır ve daha fazla merak edilir. Hele birde çocuğu olacak çift ünlüyse bütün medya ve hayranlar çiftin peşini bırakmaz. Çocuk ebeveynlerine benzeyecek mi ? Benzeyecekse hangisine benzeyecek ? gibi sorularla çocuk dünyaya gelir. Bizde bu listede annesine veya babasına tıpatıp benzeyen ünlü ebeveynlerin çocuklarını derledik.

11. Kaia ve Cindy Crawford

Şubat ayında 49. yaş gününü kutlayan Crawford, yaşını hiç göstermeyen ünlülerden biri. Kaia ile abla kardeş gibi duruyor.

cindy-crawford-ve-kizi

10. Jaden Smith ve Will Smith

Baba ve oğul ikisi de Hollywood’un gözde aktörlerinden, Jaden tıpkı babası gibi kariyerine şarkıcılıkla başlamış ve sonrasında oyunculukla devam etmiş.

will-smith-ve-jaden-smith

9. Reese Witherspoon ve Ava

Ava ve Reese arasında ki benzerlik oldukça şaşırtıcı! Her ikisinin de sarı saçları ve ışık saçan mavi gözleri var. Ava annesininde tatlılığından da biraz almış.

reese-1009

8. David Beckham ve Romero

Eşi Victoria ile kendisi gibi yakışıklı üç çocuğu bulunan Beckham, oğullarına da cömert davranmış. Özellikle oğlu Romero ile benzerliği dikkat çekiyor. Romero kahverengi gözleri ve elmacık kemiklerinin yanı sıra hal ve hareketleriyle de babasını aratmıyor.

david-beckham-ve-oglu

7. Heidi Klum ve Leni

Kim bu ikilinin anne ve kız olduğunu düşünebilir ki ? Her ikisi de sarışın ve yüz tüpleri birebir aynı görünüyor. İkisi de aynı vücut tipine sahip ve aynı kusursuz güzelliği paylaşıyorlar.

heidi-klum-ve-kizi

6. Katie Holmes ve Suri

İkisi de masum yüz ifadesini, parlayan esmer saçları ve mavi gözleri paylaşıyor. Ayrıca birbirleriyle uyumlu stilleri muhteşem, buda onları mükemmel anne ve kız yapıyor.

katie-holmes-ve-suri

5. Brad Pitt, Angelina Jolie ve Shiloh

Shiloh surat olarak babasına benzese de, dudakları ve bakışları ile Angelina Jolie’yi de andırıyor.

brad-pitt-angelina-jolie-ve-kizlari

4. Uma Thurman ve Maya

Yüz şekli, saç ve gözler ile birbirlerine fazlasıyla benziyorlar. Kızı Maya güzellik konusunda ileride annesi Uma Thurman’ı geçebilir.

uma-thurman-kizi

3. Paul Walker ve Meadow

Geçtiğimiz yıl feci bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan ünlü oyuncunun kızı bu yıl 16. yaş gününü kutluyor. Güzelliği ve yüz şekli ile babasına benzetiliyor.

paul-walker-kizi

2. Johnny Depp ve Lily Rose

Hollywood’un karizmatik aktörlerinden biri olan Johnny Depp, bir dönem süpermodel Vanessa Paradis ile evliydi. Çiftin bu evlilikte birde kızları oldu. Babasının yolunda ilerleyen Lily Rose oyunculuğa başladı.

johnny-depp-kizi

1. Tom Hanks ve Colin

Dexter, Fargo ve King Kong gibi yapımlarda yer alan Colin Hanks, tarzı ve tipiyle tıpkı babası gibi duruyor. Colin aynı zamanda oyunculuk kariyerine babasının yönettiği ”Hayal Şarkısı” filmiyle başladı.

tom-hanks-oglu