Hollywood Yıldızı 15 Ünlünün Meşhur Olmadan Önceki İşleri

Hollywood Yıldızı 15 Ünlünün Meşhur Olmadan Önceki İşleri

Bazıları ailesinin meşhur olması sebebiyle şöhreti yakalar, bazılarıysa sıfırdan kendi çabalarıyla üne kavuşur. Birçok ünlü isim popüler bir yıldız olmadan önce sıradan işlerde çalışıyordu. İşte o ünlülerden bazıları bu listemizde.

15. Rachel McAdams

Hollywood’un güzeller güzeli aktörü Rachel McAdams bir zamanlar McDonalds’da kasiyerlik yaptı. Yaklaşık üç yıl boyu sıradan bir eleman olarak çalıştı.

rachel-mcadams-boyu

14. Nicole Kidman

Kidman eski bir masaj terapisti olarak biliniyor. Bu durumdan en çok kocası Keith Urban memnun olsa gerek.

13. Jim Carrey

Filmlerde bitmek bilmeyen enerjisiyle ve mimikleriyle yediden yetmişe birçok insanın sevdiği aktör, önceden hademelik yapıyordu. Hademeliğe 15 yaşında başladığını belirten Jim Carrey, ailesinin maddi açıdan zorluk çekmesi nedeniyle bu işi yaptığını söylüyor.

12. George Clooney

Şimdilerde birçok kadının hayali olan George Clooney, vakti zamanında beyzbol oynuyordu. Üstelik yedek bekleyen sıradan bir sporcuydu.

11. Hugh Jackman

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye ziyarete gelen ve kendisininde bir nevi Türk olduğunu belirten Hugh Jackman, çeşitli organizasyonlarda palyaçoluk yaptı.
hugh-jackman

10. Johnny Depp

Karakterden karaktere girme konusunda bir hayli başarılı olan Johnny Depp, aktör olmadan önce berbat bir kalem satıcısı olduğunu itiraf etti.

johnny-depp-meslek

9. Brad Pitt

Hollywood denince akla ilk gelen isimlerden biriside Brad Pitt, yakışıklı oyuncu daha önce maskotluk yapıyordu. Üstelik bir keresinde tavuk kostümü bile giydiğini söylüyor.

8. Angelina Jolie

Brad Pitt’in olduğu listede en az onun kadar ünlü eşi Angelina Jolie olmaz mı ? Angelina cenaze törenleri düzenleyen bir organizatördü.

angelina-jolie-1009

7. Madonna

56 yaşında olmasına rağmen genç şarkıcılara taş çıkartan Madonna, pastahanede donut satan bir elemandı.

madonna-isi

6. Amy Adams

Madonna gibi yıllara meydan okuyan ve yaşlanmak nedir bilmeyen aktrislerden biride Amy Adams, oyuncu olmadan önce yarı zamanlı garson olarak çalışıyordu.

amy-adams-garson

5. Sylvester Stallone

Özellikle Rocky filmiyle hafızalara kazınan Stallone, eskiden aslan kafeslerini temizlemekle görevli olan bir hizmetçiydi.

sylvester-stallone-marangoz

4. Gerard Butler

Aksiyon filmlerinde sıkça gördüğümüz Gerard Butler, kendi deyimiyle başarısız bir avukattı. Öyle ki davaların bir çoğunu kaybediyordu.

gerard-butler-meslek

3. Harrison Ford

Harrison Ford Hollywood’un ikonu olmadan önce marangozluk yapıyordu.

harrison-ford-meslek

2. Jon Stewart

Şimdilerde yediden yetmişe herkesin sevdiği isim olan Stewart, komedi kariyerine amatör olarak kukla gösterileri yaparak başladı.

1. Whoopi Goldberg

Belkide listede bulunan ünlüler arasında en kötü ve zor işe sahip olan Goldberg, ölülere makyaj yaparak geçimini sağlıyordu.

Whoopi-Goldberg-cenaze