İntihar Ederek Hayatına Son Veren 7 Ünlü

İntihar Ederek Hayatına Son Veren 7 Ünlü

İntihar, kararı alınması zor bir eylemdir ve bu eylemi gerçekleştirenler tanındık kişiler olduğu zaman durum daha şaşırtıcı oluyor. Özellikle son yıllarda Hollywood’un birçok ünlü ismi kendi isteğiyle yaşamına son vererek hayranlarını şoka uğrattı. İşte kariyeriyle bir döneme damgasını vurup sürpriz bir şekilde ölümüyle yediden yetmişe herkesi üzen ünlüler..

7. Ankaralı Namık

2006 tarihinde ”Arabada Beş Evde On Beş” adıyla piyasaya sürdüğü albümü büyük çıkış yakalamıştı. Ünlü şarkıcı oturduğu binanın 7. katından atlayarak hayatını kaybetti.

ankarali-namik-intihar

6. Robin Williams

Özellikle Jumanji ve Can Dostum filminde rolüyle dünya çapında birçok insanın sevgisini kazanan Robin Williams, 2014 yılında kendini asarak yaşama veda etti.
robin-williams-intihari

5. Yavuz Çetin

Türkçe rock müziğinin sevilen ismi Yavuz Çetin, özellikle 90’lı yıllara damgasını vurmuştu. Genç şarkıcı 15 Ağustos 2001 tarihinde İstanbul’da bir köprüden atlayarak hayata gözlerini yumdu.

yavuz-cetin

4. Sawyer Sweeten

Çocuk yaşta rol aldığı ”Everybody Loves Raymond” dizisiyle şöhreti yakalayan Sawyer Sweeten, geçtiğimiz yıl silahla kendini vurarak hayatına son verdi.

sawyer-sweeten

3. Marilyn Monroe

Resmi kayıtlara göre intihar ederek yaşamına son verdiği söyleniyor. Ancak bu olayın sır perdesi hala aralanmış değil, yıllar geçmesine rağmen ünlü aktrisin ölümü hala gizemini koruyor.

marilyn-monroe-intihar

2. Nirgün Marmara

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en değerli şairlerinden biri olan Nirgün Marmara, 1987 yılında ”yaşama karşı ölüm” dedi ve hayatına veda etti.

nilgun-marmara-olum

1. Ernest Hemingway

Dönemin en ünlü yazarlarından ve aynı zamanda gazetecilerinden biri olan Hemingway, yazdığı romanlarla milyonlarca insanın gönlünü fethetmişti. Tıpkı anne ve babasının yaptığı gibi 1961 yılında tüfekle intihar etti.

ernest-hemingway-intihar