Twitter’da En Çok Takipçiye Sahip 8 Türk Ünlü

Twitter’da En Çok Takipçiye Sahip 8 Türk Ünlü

Sosyal medyanın ülkemizdeki kullanımı her yıl ciddi oranda artış yaşıyor. Ünlülerse bu kadar fazla sosyal ağ içerisinden hayranlarıyla daha iyi iletişim kurabilmek ve mesajlarını daha iyi aktarabilmek için genellikle Twitter’ı kullanmayı tercih ediyor. Birkaç yıl içinde milyonlarca hayran sayısına ulaşan ünlüler arasında işte en popüler olanları!

8. Hülya Avşar – 4.23m

Özellikle 80’li yıllara damgasını vuran Hülya Avşar’ın çok kısa zamanda takipçi sayısı 4 milyonu aştı.
hulya-avsar-twitter

7. Yılmaz Erdoğan – 4.28m

2014 yılında Russel Crowe ile beraber oynadığı ”Son Umut” filmiyle dünya çapında adından söz ettirmeyi başaran Yılmaz Erdoğan, Avustralya’nın Oscar’ı olarak nitelendirilen AACTA Ödülleri’nde ”En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” seçilmişti.

6. Sıla Gençoğlu – 4.61m

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra söz yazarlığı da yapan Sıla, bu denli yüksek takipçi sayısına çok kısa sürede ulaştı.
sila-gencoglu-twitter

5. Cüneyt Özdemir – 4.59m

Gazetecilik, sunuculuk ve yazarlık kariyeriyle ülke çapında adını duyuran Cüneyt Özdemir, takipçilerinin çoğunu Cnn Türk ekranlarında ve sunuculuğunu yaptığı ”5N 1K” programıyla elde etti.
cuneyt-ozdemir-twitter

4. Demet Akalın – 5.36m

Twitter’ın en aktif ünlülerinden olması bu kadar yüksek takipçi sayısına ulaşmasında etkili oldu.
demet-akalin-twitter

3. Okan Bayülgen – 5.63m

Gece vakti sunduğu şov programlarıyla ülke çapında büyük ün yakalayan Bayülgen, geçtiğimiz yıllarda ”Pudra Zamanın Tozu” adını verdiği kendi kitabını yazmıştı.
okan-bayulgen-twitter

2. Ata Demirer – 6.15m

Bir süredir ekranlara uzak kalan Demirer, son yıllarda rol aldığı ”Eyvah Eyvah” filmiyle takipçi rakamını hızla arttırmıştı.
ata-demirer-takipci

1. Cem Yılmaz – 11m

Her ne kadar Twitter profilini pek aktif kullanmasa da nadir olarak attığı tweetlerle birçok kez gündemlere geldi. Açık ara hayran sayısı bakımından birçok ünlünün önünde bulunan Cem Yılmaz’ı geçmek şimdilik oldukça zor.
cem-yilmaz