Yıllar Geçtikçe Değişimiyle Şaşırtan 8 Ünlü

Yıllar Geçtikçe Değişimiyle Şaşırtan 8 Ünlü

Çirkin olduğunuzu düşünüyorsanız, şimdilik umudunuzu kaybetmeyin! Yıllar geçtikçe dahada güzelleşen ünlüleri gördükten sonra en azından böyle düşüneceksiniz. İnsanlarda özellikle ergenlik sonrası yüzün oturmasıyla tipin değişmesi oldukça normaldir. Ancak listemizdeki ünlüler birazda estetik faktörünü kullanarak, sıradan insanlara göre çok daha fazla değişim göstererek herkesi şaşırtmayı başarmış!

1. Tom Cruise

Şimdilerde birçok genç kızın adeta kalbini yerinden söken Tom Cruise, bir zamanlar dişleriyle meşhurdu. Fakat yinede yamuk dişli haliyle bile belli bir altyapısı olduğunu söylemek mümkün.

tom-cruise-eski-hali
Tom Cruise

2. George Clooney

Neredeyse bütün kadın dergilerinde yapılan ”En Yakışıklı Erkek” anketlerinde George Clooney’ı görebiliriz. Oysa lise yıllarında o kadarda dikkat çeken biri değildi.

george-clooney-eski-hali
George Clooney

3. Taylor Swift

Son zamanlarda çıkardığı albümlerle dünya çapında tanınmayı başaran genç şarkıcı, en uzun boylu kadın şarkıcı olarak biliniyor. Onunda iyi bir küçüklük geçirdiğini söyleyemeyiz.

taylor-swift-eski-hali

4. Scarlett Johansson

Doğal güzellik denince akla gelen isimlerden olsa da, eski hali pek iç açıcı değil. Tabi kötü makyajı ve o zaman ki fotoğraf makinelerinin kalitesini de göz önünde bulundurmak lazım.

scarlett-johansson-eski-hali

5. Julia Roberts

Diğer ünlüler ile kıyaslandığında önceki haliyle bile güzel olduğu bir gerçek. Ancak yinede fark olduğu çok açık.

julia-roberts-eski-hali

6. Serenay Sarıkaya

Şimdilerde rol aldığı dizilerle binlerce dolar kazanan Sarıkaya, ortaokul yıllarında çokta alımlı bir kadın değildi.

serenay-sarikaya-onceki-hali

7. Burak Özçivit

Hazır Türk ünlülere geçmişken Burak Özçivit’i unutmak olmaz! Karizmatik oyuncu bir zamanlar kaşlarıyla etrafına korku salıyordu.

burak-ozcivit-onceki-hali

8. Shakira

Barcelona’lı futbolcu Gerard Pique ile yaşadığı ilişkiyle gündemlerden düşmeyen dünyaca ünlü latin şarkıcı, bir zamanlar şimdiki kadar alımlı değildi.

shakira-eski-hali